Pojďte blíž, zapalte své pochodně a přineste Světlo lidem planety Země!

20.06.2005 20:20


Milovaný Lanello
20. června 2005


JÁ JSEM Lanello, který přišel znovu!

Pokaždé, když k vám přijdu skrze tohoto posla, cítím vnitřní rozechvění a radost z toho, že konečně máme příležitost oslovit tolik vděčné publikum.

Máme před sebou veliké věci a není možné, aby se tyto věci uskutečnily, pokud vy, každý z vás, Synů a Dcer Světla, nevynaložíte veškeré své úsilí k uskutečnění toho, co bylo zamýšleno. Pouze společné úsilí, které ze své strany vynakládají světlonoši a Vzestoupené Zástupy ze své strany, je schopno demonstrovat příklad rychlých změn, které přicházejí a které předvídáme.

Na pořadu dne je velmi jasné sjednocení všech sil. Bez ohledu na vyznání, zemi, rasovou a národnostní příslušnost. Starší generace lidí žijících v Rusku si pamatuje to nadšení a tu radost ze společné práce a úsilí, které vynakladali za systému, který se nazýval socialismus. Ve skutečnosti je radost ze společné práce a radost ze společného úsilí nesrovnatelná s ničím. A to je to, co musíme obrodit.

Individualismus a rozdělení nejsou znakem vyspělé společnosti, vyspělé společnosti v Božském smyslu. Společnost, která je Komunitou Ducha Svatého, je založena na společné práci a společném úsilí. Když se každý stará o společnou věc a každý se může v těžké chvíli spolehnout na pomoc a podporu. Principy budování Komunity jsou známy již dlouho. A k vytvoření takových Komunit Ducha je třeba vynaložit pouze osobní úsilí a aspiraci.

Zrození Nové Komunity ve vašem vědomí, ve vašich myslích a srdcích je stále prioritou. Marně doufáte, že přijdou hodní strýcové a budou se starat o vás a vaši budoucnost.

Bohužel, prakticky ve všech zemích moc finanční i politická, je soustředěna do rukou lidí, kteří nemají ve svých srdcích Boha. Každý člověk, který je orientován na Boha, je zaměřen na službu bližnímu. Proto každý, kdo se snaží využít jakékoli prostředky k osobnímu obohacení a růstu osobního vlivu, nepůsobí ve jménu Boha a nemá s Bohem nic společného.

Aby se něco změnilo ve světě a v každém národě a lidech, je třeba zaujmout Božský postoj proti predátorskému postoji k bližnímu, světu a jeho zdrojům. Ve skutečnosti ve světě neustále probíhá boj těchto dvou sil. Síly, které jednají ve jménu Společného Blaha, Dobra, a síly, které jednají ve prospěch uspokojení zájmů jedince, ega. A každý člověk je pod vlivem těchto sil. Tyto dvě síly mohou ovlivnit člověka zvenčí i zevnitř. A celý vývoj lidstva probíhá pouze pod vlivem těchto dvou sil. Jedna síla, která se snaží posílit iluzi tohoto světa, a druhá síla, která usiluje o potvrzení světa, který je za zjevenou iluzí. Proto každý z vás se může postavit na stranu té či oné síly. Nemůžete zaujmout neutrální postoj. Bude to podobné, jako když se budete snažit udržet klidový stav uprostřed prudkého toku horské řeky. Můžete se podřídit proudu, ale budete zbořeni a není známo, z jaké výšky vodopádu a na jaké ostré kameny budete nuceni přistát. Musíte vynaložit úsilí, abyste překročili bouřlivou řeku života, udrželi se nad vodou a dosáhli druhého břehu.

Pokud se podíváte na světové dějiny minulosti a současnosti, všimnete si, že síly stojící na straně iluze vždy vítězily. I dnes se drží mocenských pozic a jsou u moci v každém národě a stojí za všemi vládami, které na Zemi existují. Tyto síly však nikdy neměly přístup k Božské energii a byly vždy nuceny používat nejnižší instinkty a touhy davu, aby získaly energii, která je v každém člověku, ale ke které byly zbaveny přístupu v důsledku svých bezbožných činů, které pokračují ze života do života.

Naopak člověk, který pevně stojí na pozicích Sil Světla, má přístup k Božské Energii a nemusí se opírat o davy stoupenců. On sám dává svou energii každému, kdo je schopen tuto energii přijmout a využít ve prospěch vývoje evolucí Země.

A i když se vám zdá, že všechno je špatně a Země se utápí v individualismu a v nejnižších projevech, dokud jsou v inkarnaci světlonoši - lidé, kteří jsou schopni nést Světlo ve svých tělech a hájit zájmy Dobra a Společného Blaha, připraveni obětovat vše, včetně vlastního života - do té doby je vždy naděje na Vítězství. A Vítězství bude dříve nebo později dosaženo, protože to je Boží záměr pro planetu Zemi!

A dnes, když je v inkarnaci tolik světlonošů, je Vítězství blízko jako nikdy předtím!

Vaše rozdělení, neochota a neschopnost světlonošů, kteří patří do různých náboženských směrů, sjednotit se, je v této fázi vaším hlavním nepřítelem.

Musíte se proto naučit najít společné styčné body, přijít ke společným názorům na zdánlivě zcela odlišné otázky.

Analyzujte své neúspěchy v situacích, kdy jste chtěli a nemohli se mezi sebou dohodnout. Jsem si na 99,99% jistý, že příčinou vašich neúspěchů ve snaze dospět k jednotě a obecnému názoru na jakoukoli otázku je vaše pýcha, vaše přesvědčení, že pouze vy znáte úplnost Božské Pravdy a všichni ostatní se mýlí. A jste ochotni tolerovat jen ty lidi, kteří vám podlézají a dívají se do úst.

První věc, kterou se musíte naučit, je pokořit svou pýchu a vstoupit do dialogu s těmi hnutími a skupinami, které jsou schopny vést dialog. Musíte se naučit, jak se mezi sebou dohodnout a dělat společné věci.

Pouze tehdy, když dáváte Bohu možnost jednat skrze vás, Bůh tuto možnost využívá.

Proto je práce na sobě, překonávání těch svých nedostatků, které vás nutí věřit, že jste neomylní a vždy máte pravdu, je něco, co byste měli začít okamžitě dělat.


Pokud pokoříte svou pýchu a dáte Bohu příležitost jednat skrze vás, pak můžete vždy najít společnou řeč a domluvit se se stejně oddanými služebníky.

Vše, co rozděluje, je výsledkem působení těch sil, které iluzi násobí. Proto musíte usilovat o sjednocení. Vaše síla je v jednotě. Spoléháním se na lidi a sjednocením s lidmi, v jejichž srdcích Bůh žije, se stanete neporazitelnými a nezranitelnými pro síly zla, které  stále vládnou plesu na této planetě. Žádné bohatství světa a žádná finanční a politická moc vám nemohou odolat, pokud ve vás žije Bůh. Stanete se jednotnými s Bohem a stanete se jednotnými s každým živým tvorem na planetě Zemi, v jehož srdcí je Bůh, a v tomto světě není žádná síla, která vám může čelit.

Protože není možné bojovat s Bohem, je to jako jít proti rohu.

Upřímně doufáme, že tyto diktáty a Světlo, které je obsaženo v těchto diktátech, přispějí ke sjednocení všech sil Světla, všech světlonošů, kteří jsou nyní ztělesněni.

Pojďte blíž, zapalte své pochodně a neste Světlo lidem planety Země!

 

Já JSEM Lanello.