Přicházím vás požádat o pomoc, kterou vaše nemocná planeta potřebuje

14.12.2005 20:20

 

Milovaný Alfa

14. prosince 2005

JÁ JSEM Alfa. Dnes jsem k vám přišel, abych vám dal malé Učení o tom, jak byste se měli chovat v nejbližší budoucnosti a jak byste se měli připravit na budoucnost.

Pokaždé, když komunikuji s lidmi ve vtělení, zažívám s ničím  nesrovnatelnou blaženost. Cítím vaše potřeby a nouze a vnímám vás tak něžně a láskyplně, jak se žádný otec ve vašem světě nemůže chovat ke svým dětem.

Protože já jsem váš Otec, váš pravý Otec, který se o vás stará a který využívá každé příležitosti, aby mohl přijít, poradit vám, poučit vás a pohladit vás.

Proto dnes přicházím, abych splnil svou otcovskou povinnost vůči lidstvu Země.

Vaše domovská planeta potřebuje vaši péči a opatrovnictví. Představte si, že Země je vaše matka. A tato Matka je nemocná a potřebuje vaši pomoc.

Jste-li milující děti, musíte odpovědět na volání své Matky bez ohledu na to, jak moc jste zahlceni svými životními problémy a jak těžké to pro vás je. Protože to je vaše Matka. A ona je nemocná a potřebuje vaši pomoc.

Proto jsem dnes přišel k vám, abych vás zavolal k vaší Matce a řekl vám, že potřebuje vaši pomoc, péči a opatrovnictví. Nyní. Víc než kdykoli předtím.

Dosáhli jste věku, kdy jste schopni převzít odpovědnost za svou Matku, která nyní potřebuje vaši pomoc.

Byly doby, kdy jste dostávali pomoc od své Matky. Byly doby, kdy jste dostávali vše, co jste potřebovali: jídlo, teplo, péči.

Nyní je čas splatit dluhy a poděkovat své Matce - své domovské planetě - za vše, co pro vás udělala.

Vaše Matka má mnoho dětí. A ne všechny děti jsou schopny odpovědět na volání. Protože ztratily kontakt s rodičovským domovem. Protože si zvolily cestu, která nikam nevede.

Ale vy, kteří mě slyšíte a jste schopni vnímat mé vibrace, nenecháte svou Matku v nouzi.

Mohu se na vás spolehnout? Že jo?  Přišel jsem vás požádat o pomoc, kterou vaše nemocná planeta potřebuje. Teď jako nikdy předtím.

Víte, že nemoc vaší planety je důsledkem myšlenek, pocitů a činů, které děti Země připouštějí. Víte, že vaše Matka Země má o své nerozumné děti velké obavy. Proto je nemocná. Proto musíte Matce Zemi poskytnout pomoc, kterou potřebuje. A ona potřebuje vaši Lásku. Není cennějšího léku, který byste mohli své Matce nabídnout, než Láska vašich srdcí.

Počínaje dneškem si prosím stanovte pravidlo, že každý den věnujete alespoň několik minut tomu, abyste poslali Lásku své domovské planetě. Vzpomeňte si prosím na nejkrásnější chvíle, které jste strávili v přírodě - v horách, u řeky, v lese. Vzpomeňte si na okamžiky radosti, které jste cítili, když jste komunikovali s přírodou.

Vzpomeňte si na klidné letní dny a večery. Vzpomeňte si na východy a západy slunce.

Vzpomeňte si na horký, jasný letní den a chladivý večer. Vzpomeňte si na všechny věci, které jsou spojeny s vašimi nejlepšími vzpomínkami.

Poděkujte Matce Zemi za vše, co vám v minulosti dala. A pokud nyní budete schopni posílat Matce Lásku, bude schopna obnovit své zdraví, svou vitalitu a bude moci sloužit jako útočiště a úkryt pro mnoho dalších generací lidí.

Nepovažujte svou planetu za něco trvalého, co je vám dáno jednou provždy. Vaše planeta, stav, ve kterém se nyní nachází, je odrazem vašich myšlenek, pocitů a úrovně vědomí, na které se právě nacházíte.

Budoucnost vaší planety, jejího klimatu a všeho, co vás na vaší rodné planetě, vaší Matce, obklopuje, tedy závisí na vás samotných a na nikom jiném.

Přišel jsem vám dát jasně najevo, že Země potřebuje vaši pomoc. A vy víte, jak tuto pomoc poskytnout.

Přišel jsem vám připomenout vaši povinnost a přišel jsem vám říci, že nastal čas, abyste ji splnili. Vesmírná příležitost ještě nebyla vyčerpána. Musíte však neustále cítit svou odpovědnost za vše kolem sebe.

Protože vše, co vás obklopuje, je vytvořeno vaším vědomím. A spolu se zvyšováním úrovně vašeho vědomí se změní i iluzorní realita, která vás obklopuje, protože se stane božštější, blíže Božské realitě.

Přišel jsem. A řekl jsem.

JÁ JSEM Alfa,
váš Otec v Nebesích. Om.